Opheffingsuitverkoop tot 1 april 2021

Hart voor authentieke meubels

 

Al zo'n dertig jaar houden wij ons bezig met de restauratie van authentieke meubelen. Waarbij slechts één ding geldt, kwaliteit! Of het nu gaat om de reparatie van beschadigde delen, het bijmaken van missende delen, de handelingen voorafgaande aan de afwerking met behandellagen zoals was, lak, olie of verf, of het afleveren van een meubelstuk, bij ons gebeurt alles met de grootste zorg. In De Grenen Stal vindt u een scala aan authentieke meubelen, deze meubels vindt u op grenenstal.nl allemaal terug.

 

 

Woonaccessoires

 

Onze verzameling voordelige woonaccessoires is bijzonder hoogwaardig en divers maar is te uitgebreid om online te tonen. We nodigen u graag uit om deze onder het genot van een bakkie eens te komen bekijken, er zit vast iets leuks bij voor u!

 

 

Openingstijden

 

Wij zijn tegenwoordig alleen nog geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 én op afspraak. Mocht u van ver komen of zeker willen weten dat u geen dichte deur treft dan kunt u het beste even met ons bellen op nummer 0561-432664

 

 

Meubelrestauratie

 

Wij restaureren ook voor u, waarbij vooraf een indicatie van de prijs wordt gegeven. Door de jaren heen hebben wij veel (typen) meubels door onze handen gehad, altijd met plezier en succes. Bel gerust wanneer u vragen heeft.

 

 

 

 

= Antiek in Friesland =

Hier vindt u ons

Telefoon: 0561-432664

Klik voor uw route!

Onze winkel in Noordwolde

Grenenstal.nl_2
Grenenstal.nl_2
Grenenstal.nl_6
Grenenstal.nl_3
Grenenstal.nl_1
Grenenstal.nl_4
Grenenstal.nl_7
Grenenstal.nl_5